Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ για την ανάπτυξη εξαγωγικών μονάδων

Ενημερωτική εκδήλωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (www.e-kyklades.gr) και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (www.ebed.gr) καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, στο you tube και στο facebook. Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://youtu.be/7m19jsvXMtU

Τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και τα οποία χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας. Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος κατάρτισης αφορά στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και ο δεύτερος στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών μονάδων στον κλάδο των Δομικών Υλικών.

Οι θέσεις συμμετοχής στα προγράμματα αφορούν 817 εργαζομένους οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος επιλογής και από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα δεδομένα των εξαγωγών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι ευκαιρίες και προοπτικές που δημιουργούνται για την επόμενη περίοδο.

Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται επιπλέον η δημιουργία δικτύου με σκοπό την διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των φορέων για θέματα εξαγωγών όπως και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών.

Εκδήλωση 17 Φεβρουαρίου
(παρακολουθήστε την εκδήλωση πατώντας εδώ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 17.00 

Δρ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων
Γεώργιος Χατζημάρκος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Παναγιώτης Χασάπης :Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων: Οι εξαγωγές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι προοπτικές ανάπτυξης.

Γεώργιος Αντώνογλου Αντιπρόεδρος ΔΣ Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Αντώνης Μαραγκός, Υπεύθυνος Τμήματος Αναπτυξιακών Θεμάτων και Τεκμηρίωσης. Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Μαίη Δεμερτζή Υπεύθυνη προγράμματος κατάρτισης στελεχών Στέλεχος ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων

Συντονίζει ο Σπύρος Ιγνατιάδης Γεν. Διευθυντής ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!