Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Διακομιδή δύο παιδιών – επιβατών πλοίου που προσάραξε στην Κέα

Στην Αθήνα διακομίστηκαν εχτές από την Κέα 2 παιδιά εκ των παρανόμως εισερχόμενων προσώπων που βρέθηκαν στο νησί μετά την προσάραξη πλοίου στο λιμάνι της Κορησσίας. Το ένα διακομίστηκε λόγω ατυχήματος και το άλλο λόγω υψηλού πυρετού. Υποβλήθηκαν σε εξέταση για κορωνοϊό και, όπως ενημερωθήκαμε από το Π.Π.Ι. Κέας, τα δείγματα ήταν αρνητικά. Και τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Το Λιμενικό Σώμα, η Αστυνομία και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κέας συνεργάστηκαν αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τους ευχαριστούμε. Στο πλευρό τους πάντα βρίσκεται και ο Δήμος Κέας βοηθώντας με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για το ζήτημα της μεταφοράς των 196 παρανόμως εισερχόμενων προσώπων και είμαστε εν αναμονή ενημέρωσης για το πότε θα πραγματοποιηθεί. Οι αρμόδιες αρχές είναι σε επαγρύπνηση και συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο.

Παρακαλούμε όπως όλοι μας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας από πλαστές ειδήσεις και φημολογία. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι τουλάχιστον επικίνδυνη. Από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κέας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα, αμέσως μόλις και εμείς ενημερωθούμε επισήμως.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!