Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Διαμαρτυρία για τη λίστα εμβολιασμών Covid στην Άνδρο

Έκανα αίτηση στον Δήμο μας όταν άνοιξε για αιτήσεις εμβολίου covid στις 15 ΑΠΡΙΛΗ για τα 3 μέλη της οικογένειάς μου.
Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμμία ειδοποίηση για ραντεβού .
Εν τω μεταξύ μαθαίνω παρα πολλές περιπτώσεις που τους παίρνουν και τηλεφωνικά ακόμα και χωρίς να έχουν κάνει ακόμα αίτηση,  για να τους κλείσουν ραντεβού σε άμεσο χρόνο ολίγων ημερών  από τον Δήμο ή το Κέντρο Υγείας .Περιπτώσεις από διάφορες ηλικίες και πιο νεαρές .
Τηλεφώνησα στο Κέντρο Υγείας και στο γραφείο που επιλαμβάνονται τον εμβολιασμό, μου είπαν ότι δεν έχουν καμμία αρμοδιότητα και λαμβάνουν έτοιμη τη λίστα από τον Δήμο.
Τηλεφώνησα στον Δήμο στο γραφείο Μπατσίου ( στης  Χώρας δεν μπορούσα να επικοινωνήσω) και μου είπαν μετά από ερωτημά μου αν καταγράφονται τα e mail στην λίστα και γιατί δεν έχω ειδοποιηθεί ακόμα  ???  ότι καταγράφονται τα email αλλά κάπου είσαστε στην λίστα, δεν υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ,θα σας ενημερώσουν.
Παρακαλώ ΔΗΜΟΣΙΑ, ποιός είναι ο επιβλέπων υπεύθυνος συντονισμού  και ελέγχου αυτής της διαδικασίας, αν γνωρίζει κάποιος  να πάρω να ενημερωθώ??? ποιό είναι το κριτήριο ? η σειρά με βάση την ημερομηνία αίτησης? με βάση την ηλικία?αν  στην  εργασία μας υπάρχει  έκθεση με κοινό? θέματα υγείας ,γιατί πληρούμε όλα αυτά τα κριτήρια και το κάλεσμα πολλών ραντεβού που γνωρίζω δεν πληροί αυτά τα κριτήρια. Ή πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άλλα τηλέφωνα για να προτεραιοποιηθεί η αίτησή μας?
Αυτό συμβαίνει και με άλλους πολίτες που έχουν αιτηθεί ραντεβού. 
Η εύλογη ανησυχία μας και διαμαρτυρία αφορά το δικαίωμά μας στο αγαθό της υγείας και στην προστασία του κοινού ,με κάθε σεβασμό ,σε μια έννομη  διαδικασία που σέβεται όλους, τηρώντας  τα λογικά κριτήρια, που πρέπει να υπάρχουν ,αλλά δυστυχώς δεν τηρείται.

Με κάθε σεβασμό 
Άννα Γ.Κωνσταντή,
 μόνιμος κάτοικος Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!