Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Διαμαρτυρία για την διακοπή ομαλής μεταφοράς μαθητών προς τη σχολική μονάδα

Με μια πρωτόγνωρη και αψυχολόγητη απόφαση, αφαιρέθηκε από τα παιδιά μας η δυνατότητα μετακίνησής τους στα σχολεία με ταξί. Αυτή η συνθήκη έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους μαθητές και στις οικογένειές τους. Μαθητές από τεσσάρων ετών είναι αναγκασμένοι να υπόκεινται τις καιρικές συνθήκες και να καλύπτουν αποστάσεις με χωματόδρομο, δύσβατα σε απομακρυσμένες, δύσβατες περιοχές για να φτάνουν σε στάση του ΚΤΕΛ. Γονείς εργαζόμενοι ή χωρίς μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρουν λύση για τη μεταφορά των παιδιών τους.
Σε μια συγκυρία που η ελληνική οικογένεια βάλλεται από παντού, είναι αδιανόητο να έχουμε να μεριμνήσουμε για αυτό το θέμα. Ο «φωτεινός εγκέφαλος» που σχεδίασε και υλοποίησε με νόμο αυτή την απόφαση, προφανώς στέλνει τα δικά του παιδιά με ιδιωτικό λεωφορείο στο σχολείο τους και σίγουρα αγνοεί τις ιδιομορφίες και τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών της Άνδρου.
Απαιτούμε όλοι οι γονείς ενωμένοι, να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να αποκατασταθεί άμεσα η κανονικότητα στις μεταφορές των παιδιών μας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!