Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Διατηρείται το «άβατο» του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου

Μια ακόμα «επιτυχία» στην κατοχύρωση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου πέτυχε το «αφεντικό» του (κατά δική του ομολογία) Γ. Σανταμούρης.
Με ανακοίνωση του στο αγαπημένο του FB ο Γ. Σανταμούρης δήλωσε:
«Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΔΡΟΥ…
Παρ ότι με πιέζατε και με συκοφαντούσατε διαδίδοντας ότι σαμποτάρω το νησί σας γιατί δεν δέχομαι να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Λιμενικό Ταμείο υπάλληλος του Δήμου σας, εγώ, πέρασα την προγραμματική απο το ΔΣ μας και είχα πεί ότι θα ισχύσει μετά την έγκριση του ΥΕΝ.
Σήμερα λοιπόν η απάντηση ήρθε και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Και η θέση-γνώμη της νομικής υπηρεσίας σας, αλλά και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Δήμου σας περί της εγκυρότητάς της καταβαραθρώθηκαν .
Δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε…»
Ο «έγκριτος νομομαθής» Σανταμούρης λέει πως «δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε». Θέλει να μην θριαμβολογήσει, αλλά δεν μπορεί και να κρατηθεί το «αφεντικό». Και θριαμβολογεί: για την διατήρηση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο!
Μαζί του θριαμβολογούν οι Καπάκης-Αδάμης-Τρανάκος-Μαμάη, που η Άνδρος μένει για μια ακόμα φορά έξω από το άβατο του Λιμενικού Ταμείου.
Είναι δε τόσο μεγάλη η χαρά τους –που το νησί δεν θα εκπροσωπηθεί με υπάλληλο στο Λιμενικό Ταμείο ώστε να προωθούνται τα θέματα του Νησιού- που άρχισαν θριαμβολογούν πριν ακόμα πρωτοκοληθεί το έγγραφο του ΥΕΝ. Βάφτησαν άρνηση του ΥΕΝ την δήλωση περί αναρμοδιότητας του Υπουργείου.
Aπό κοντά και ο Θ Σουσούδης ο οποίος με την σχετική χρονοκαθυστέρηση –που ενίοτε τον διακρίνει-ήρθε να επιβεβαιώσει την ομοψυχία της ενωμένης αντιπολίτευσης.
Της « σύμπραξης του ανίκανου παρελθόντος» που εκφράζουν οι Θ Σουσούδης και Γ Καπάκης.
Παραξενεύεται και διαφωνεί ο Θ Σουσούδης που επιτέλους το νησί διεκδικεί ότι του αναλογεί. Παραξενεύεται, αφού αυτός ακολούθησε μια άχρωμη πορεία χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς να απαιτεί απολύτως τίποτα για την Άνδρο. Με ατελείωτες αναρτήσεις και προσωπικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πίστευε και πιστεύει ότι υποκαθιστούν την πραγματική πολιτική.
Υπάρχει έστω ένας μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης που να θυμάται ένα έργο σε καποιο απ’ τα λιμάνια του νησιού την 5ετία 2014-2019;
Πλήρης απαξίωση και μηδενικό έργο.
Και σήμερα προσπάθεί να κουνήσει το δάχτυλο στην διοίκηση του Δήμου που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Άνδρου.
Ας απολογηθούν στους Ανδριώτες οι Σουσούδης – Καπάκης που με την συμβολή τους εξακολουθεί ο Γ Σανταμούρης να ελέγχει και να υποβαθμίζει την λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, σε βάρος των συμφερόντων της Άνδρου, και όλοι μαζί να θριαμβολογούν για την διατήρηση του άβατου.
Από την μεριά μας δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ανεξάρτητο Λιμενικό Ταμείο και για πλήρη ένταξη υπαλλήλων της Άνδρου σε αυτό ώστε να υπάρξει τέλος στο άβατο του Λιμενικού Ταμείου που έχει καταδικάσει μέχρι σήμερα την Άνδρο.
Ήρθε η ώρα η Άνδρος να αποκτήσει ότι της αναλογεί και να απαλλαχθεί απ’ ότι την κρατά πίσω για δεκαετίες.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!