Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Πάρο τον Ιούλιο

Στις 24 και 25 Ιουλίου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Πάρο το Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας με την ονομασία Paros Food Panorama Festival.

Πρόκειται για μια γαστρονομική γιορτή όπου δίνεται η δυνατότητα ο κάθε προορισμός να αναδείξει και να προβάλει τα τοπικά του προϊόντα και τις συνταγές του. Η έκθεση προϊόντων και γαστρονομίας θα λειτουργήσει ως υπαίθρια αγορά με περίπτερα, τηρώντας όπως έχει αναφερθεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το φεστιβάλ σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 22:00. H είσοδος θα είναι ελεύθερη και τα φαγητά κερασμένα.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Κω στο ως «Τιμώμενος Γαστρονομικός Δήμος για το 2021». Ο δήμος της Κω προσανατολίζεται να να ενοικιάσει δικό του περίπτερο χωρητικότητας 12 τ.μ.  όπου θα προβάλλει το νησί και θα διαφημίσει δωρεάν τους παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα. Στο περίπτερο θα υπάρχει δυνατότητα προβολής video και διανομής έντυπου υλικού και του βιβλίου με τοπικές συνταγές.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!