Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Διήμερη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στο νησί της Άνδρου

eeee

Στο νησί της Άνδρου βρίσκεται από χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Χτες το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη σε δείπνο που παρέθεσε, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης, παρουσία του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του νησιού.

wwww

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόμενος από τον κ. Λοτσάρη προήδρευσε σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Γαυρίου με θέμα το λιμάνι παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου κ. Κυριάκου Θωμά, την Αντιδημάρχου κας Μαρίας Μαμάη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Ανδρέα Βόσσου, Άννας Βολίκα και Νίκης Μαμάη καθώς και του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Γαυρίου κ. Μιλτιάδη Κάρλου. Προκειμένου να λυθούν οι οριστικές αποφάσεις που αφορούν στην τρίτη φάση υλοποίησης του λιμένα Γαυρίου αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

rrrr

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε τα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα που οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν.

yyyy

Εν συνεχεία, ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Δημαρχείο του νησιού και είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σουσούδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο  νησί της Άνδρου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η άριστη συνεργασία των δύο Βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

uuuuu

Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στον όρμο Κορθίου προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στο λιμάνι της περιοχής. 

zzzzz

aaaaa

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!