Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Διήμερο επαφών με εκπροσώπους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το Δήμαρχο Νάξου

IMG_4998

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης είχε διήμερο επαφών με εκπροσώπους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Νάξο.

IMG_5002

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ο Μανόλης Μαργαρίτης παρέστη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Σχολή Ουρσουλινών, όπου ως οικοδεσπότης καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν στη συνάντηση. Παράλληλα, έθεσε επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διοίκησης, ζητώντας τη συνδρομή για την επίλυσή τους. Αναφέρθηκε σε γενικά θέματα, όπως η αναγκαιότητα επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.. Επίσης, ζήτησε την αρωγή της Περιφέρειας στη νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και στη βελτίωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών κ.α.. Τέλος, επισήμανε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως η κατασκευή υδατοδρομίων στα πέντε νησιά του Δήμου, η βελτίωση του οδικού δικτύου, η αποκατάσταση του Πύργου Χειμάρρου και του Εναέριου Μεταφοράς Σμύριδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει το ζήτημα του Απόλλωνα.

12884470_1748381942058190_1397280997_n

Οι συζητήσεις και οι επαφές του Δημάρχου συνεχίστηκαν σήμερα 29 Μαρτίου. Ο Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι ανέλυσαν διεξοδικά τα θέματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να αρθούν οι δυσκολίες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση των έργων. Οι διήμερες επαφές πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα συνεργασίας και υποστήριξης. Η αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη, για την τοπική αυτοδιοίκηση, οικονομική συγκυρία, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!