Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Διήμερο σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα στις 22 & 23 Απριλίου

20181bad671373779a29ac2f2a23f56d_XL

Με στόχο την εξέλιξη του νομικού κλάδου και ενδυναμώνοντας γνωσιακά αλλά και βιωματικά τους επαγγελματίες του χώρου, η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει στις 22 και 23 Απριλίου 2016 δεύτερο κύκλο διήμερης εκπαίδευσης με τίτλο «How to build Leadership Skills in Law and Business», Level 1 με εκπαιδευτές τους κ.κ. Maria Scordialos, BA, MBA, Οδυσσέα Βελέντζα, Becon, MsC και Νίκο Ροβάκη, BA.

Το πρόγραμμα διδάσκεται εδώ και 20 χρόνια σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ και στόχο έχει την εκπαίδευση όσων συμμετέχουν σε πρακτικά μοντέλα ηγεσίας και καινοτόμων πρακτικών, ώστε να βελτιώνεται και να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των ομάδων στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος.

Σήμερα είναι πλέον σαφές ότι για την επίλυση πολλών θεμάτων χρειάζονται περισσότερα και πιο εξελιγμένα εργαλεία διοίκησης και ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας. Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να απαντήσει η Συμμετοχική Ηγεσία.

Η Συμμετοχική Ηγεσία αναφέρεται στην ανάπτυξη πραγματικών ηγετικών ικανοτήτων (Leadership skills) ώστε να αντιμετωπίζονται σύνθετα θέματα που απαιτούν ευρεία συμμετοχή με τρόπο επιτυχημένο και αποτελεσματικό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νομικούς της πράξης, ιδίως σε αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης εταίρων ή διαχειριστών σε δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες και επιχειρήσεις, αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους της σύγχρονης Ελληνικής αγοράς.

Πηγή: Επιχειρώ 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!