Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δήλωση Δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη για τα αποτελέσματα των εκλογών: Οι προσπάθειες και οι κόποι επιβραβεύτηκαν

Theososis Sousoudis

Τα αποτελέσματα των δημοτικών και κοινοτικών εκλογών έδωσαν μία καθαρή νίκη στον συνδυασμό μας. Σε μία δύσκολη εποχή, οι προσπάθειες και οι κόποι των προηγούμενων χρόνων επιβραβεύτηκαν από εσάς, που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.  

Με τη βοήθειά σας, καταφέραμε και αναδείξαμε τον Δήμο Άνδρου μέσα στους 10 πιο αποτελεσματικούς μεταξύ 320 δήμων της Ελλάδας. Η Άνδρος απέκτησε μεγάλη δυναμική εξωστρέφειας και βραβεύτηκε ανάμεσα σε άλλα νησιά, δίνοντας στην Άνδρο μια εικόνα χαρισματικού νησιού.

Εξυγιάναμε τα οικονομικά του Δήμου, φτιάξαμε υποδομές, πήραμε χρηματοδοτήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε μια ισχυρή παρακαταθήκη για την επόμενη θητεία.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι κάναμε ένα σημαντικό και μετρήσιμο έργο, το οποίο θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, γιατί όλοι ΜΑΖΙ ως ομάδα, δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας πολιτικό ήθος και πολιτικό πολιτισμό και με τις ίδιες αξίες θα συνεχίσουμε.

Προχωράμε με πολύ μεράκι, με πολλή δουλειά, με συνέπεια και όραμα, προκειμένου να κάνουμε το νησί μας, νησί πρότυπο και ξεχωριστό ανάμεσα στα άλλα.

Ζητώ την προσεχή Κυριακή την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, ώστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο για να πάμε την Άνδρο μας ακόμα πιο ψηλά.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!