Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Δήμος Άνδρου: Συγκροτήθηκε Γραφείο Κίνησης οχημάτων – μηχανημάτων

aporimatoforo1

Στη συγκρότηση Γραφείου Κίνησης οχημάτων και μηχανημάτων, προχώρησε ο Δήμος Άνδρου με κύριες αρμοδιότητες την διαχείριση, τον έλεγχο καλής λειτουργίας, την αποκατάσταση τυχόν βλαβών, για την ασφαλή κυκλοφορία τους. 

Οι υπάλληλοι που ορίστηκαν ως υπεύθυνοι του Γραφείου Κίνησης είναι οι κ.κ. Ισίδωρος Νικολάου, κλάδου ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Δημήτριος Χαζάπης κλάδου ΔΕ Οδηγός Αυτοκινήτων και  Παναγιώτης Πρωϊμάδης, κλάδου ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Β.

Τα καθήκοντα, οι αρμοδιότητες και το έργο  του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Άνδρου 

1. Διαχειρίζεται το στόλο των οχημάτων του Δήμου (απορριμματοφόρα, διάφορα αυτοκινούμενα μηχανήματα, φορτηγά και επιβατηγά οχήματα), μεριμνώντας για τη στελέχωσή τους, την ασφάλισή τους και τον εφοδιασμό με όλα τα σχετικά.

2. Παρακολουθεί και εποπτεύει την κίνηση των οχημάτων του Δήμου, την κατανάλωση καυσίμων και την ανάγκη περιοδικής προληπτικής τους συντήρησης.

3. Διερευνά τις συνθήκες τυχόν ατυχημάτων και μεριμνά για την αποκατάσταση βλαβών και αποτελεσμάτων ατυχημάτων.

4. Σχεδιάζει και εφαρμόζει τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης των κάθε είδους οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου.

5. Μεριμνά για την αποκατάσταση κάθε είδους βλαβών και την επισκευή των οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου.

6. Τηρεί την φυσική αποθήκη ανταλλακτικών και λοιπών υλικών που είναι αναγκαία για τη συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών των οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου.

7. Συγκεντρώνει, τηρεί και επεξεργάζεται στοιχεία από την εκτέλεση των λειτουργιών συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών των οχημάτων του Δήμου και διαμορφώνει και παρακολουθεί σχετικούς δείκτες αποδοτικότητας.

8. Τηρεί, εκδίδει και ενημερώνει όλα τα προβλεπόμενα βιβλία και έντυπα (έκδοση εντολών κίνησης οχημάτων, εντολών επιθεώρησης και επισκευής οχημάτων, δελτίων συντήρησης – βλαβών, στατιστικών στοιχείων για κάθε όχημα, ανταλλακτικών και λοιπών υλικών κ.α.) που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Διαδώστε!

3 Σχόλια

 1. Χμ

  Θα τηρείται και βιβλίο όπου θα καταγράφονται οι ημερήσιες διαδρομές-χιλιόμετρα των αυτοκινήτων;

  Reply
 2. ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ; πρωτότυπο

  Μα Γραφείο Κίνησης υπήρχε ήδη τα τελευταία 4-5 χρόνια.

  Reply
 3. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

  Το Γραφείο Κίνησης συγκροτήθηκε από τον Σουσούδη, οπότε και δόθηκαν οι αρμοδιότητες στους υπαλλήλους, όπως αξριβώς αναφέρονται πιο πάνω. Κάποιος δεν καταλαβαίνει (τυχαία;) τι λένε οι τίτλοι των εγγράφων που συντάσσει. Ακόμα και στην ίδια την πρόσφατη απόφαση γίνεται αναφορά στις αποφάσεις του Σουσούδη για το Γραφείο Κίνησης, τον ορισμό των υπαλλήλων και τις αρμοδιότητές τους.
  Κάποιοι χρειάζονται (τουλάχιστον) μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας.

  Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!