Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Δήμος Άνδρου: Αναβάθμιση και οικονομία στον Δημοτικό Φωτισμό

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπογράφηκε σύμβαση με εταιρεία  «ΒΑΣΗΛΙΟΣ Α.Ε.», ανάδοχο της δράσης  «Υπηρεσία αναβάθμισης & αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού».

Στόχος του Δήμου μας είναι με την εφαρμογή «έξυπνων»  και σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροφωτισμού να βελτιωθούν σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες  και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή οικονομία σε χρηματικούς πόρους.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι ο ανάδοχος της σύμβασης θ’ αμείβεται αποκλειστικά με ποσοστό επί της μείωσης της κατανάλωσης του ρεύματος που θα επιτύχει, «εκμεταλλευόμενος» τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Αυτό σημαίνει ότι σε καμιά περίπτωση ο Δήμος, δηλαδή όλοι εμείς, δεν θα επιβαρυνθούμε οικονομικά απ’ την εν λόγω δράση.

Παράλληλα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα βελτιωθούν (ποιότητα ηλεκτροφωτισμού, χρόνος αλλαγής λαμπτήρων, χρόνος και ποιότητα συντήρησης κτλ). Στο πλαίσιο της σύμβασης, ο ανάδοχος θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος οδοφωτισμού για χρονικό διάστημα 10 ετών.

Συνεχίζουμε με έξυπνες και σύγχρονες λύσεις τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας υπηρετώντας τον βασικό μας στόχο, που είναι οι μέγιστες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες, με απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, στο περιβάλλον, στο αύριο του Νησιού μας. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ 


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!