Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Δήμος Άνδρου: Διευκρινήσεις για το πρόγραμμα εμβολιασμού

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού εμβολιασμού των κατοίκων μέσω Δήμου Άνδρου, διευκρινίζουμε ότι:
• Ο καθορισμός και η ενημέρωση για την ημερομηνία εμβολιασμού πραγματοποιείται από τις δομές Υγείας και όχι από τον Δήμο Άνδρου.
• Τα στοιχεία που δηλώνονται στον Δήμο Άνδρου αποστέλλονται για πιστότητα στα ηλεκτρονικά Κεντρικά συστήματα, όπως το ΗΔΙΚΑ του Υπουργείου Υγείας. Η δήλωση των στοιχείων στον Δήμο Άνδρου δεν συνεπάγεται αυτομάτως την έγκρισή τους.
• Η εξαρχής ορθογραφημένη και σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στο ΑΜΚΑ δήλωση στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ κλπ) συμβάλλει στην γρήγορη διασταύρωσή τους από το ΗΔΙΚΑ. Για εξοικονόμηση χρόνου, παρακαλούμε ν’ αποστέλλετε τα στοιχεία σας μέσω mail (στο koinonikaandros@gmail.com).
• Όσοι είχαν δηλώσει αρχικά επιθυμία για εμβολιασμό μέσω Άυλης Συνταγογράφησης ή μέσω της Πλατφόρμας emvolio.gov.gr, κατόπιν ακύρωσαν 3 φορές την συμμετοχή τους και επαναδήλωσαν τα στοιχεία τους στον Δήμο Άνδρου, θα ενημερωθούν από το Κεντρικό Σύστημα για την ημερομηνία εμβολιασμού τους λίγες ημέρες αργότερα.
• Τα προσωρινά ΑΜΚΑ, που έχουν δηλωθεί στο πλαίσιο του εμβολιασμού, πρέπει να διασταυρωθούν από το Σύστημα ΗΔΙΚΑ, πρωτίστως. Πρόκειται για διαδικασία εκτός αρμοδιότητας Δήμου Άνδρου. Ως εκ τούτου, όσοι αξιοποίησαν προσωρινά ΑΜΚΑ, θα ενημερωθούν από το Κεντρικό Σύστημα για την ημερομηνία εμβολιασμού τους λίγες ημέρες αργότερα.
Οι ανωτέρω διαδικασίες είναι απαραίτητες, για την ομαλή εξέλιξη του εγχειρήματος.
Η κατανόηση και η υπομονή συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί το Πρόγραμμα με τάξη και οργάνωση.
Ευχαριστούμε.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!