Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Δήμος Άνδρου: Δικαιολογητικά για επανένωση οικογενειών, στο πλαίσιο των πρόσφατων μέτρων έναντι της Covid-19

Κατόπιν ερωτημάτων, που απευθύνονται στον Δήμο μας και προκειμένου να συμβάλλουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι, βάσει επικοινωνίας με συναρμόδιες Αρχές και στο πλαίσιο των πιο πρόσφατων, Κυβερνητικών μέτρων προστασίας της δημοσίας υγείας έναντι της Covid-19, για την επανένωση οικογενειών (φοιτητές/-τριες, εργαζόμενοι/-νες σύζυγοι), ισχύουν μέχρι σήμερα τα εξής δικαιολογητικά, που αποκτάτε με χρήση των κωδικών TAXISNET:

α). Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ώστε να αποδειχθεί η συγγένεια, το οποίο αποκτάτε ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases

β). Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης, που λαμβάνεται ατελώς από τον ιστότοπο https://www.aade.gr/bebaiosi-katoikias-eidikis-hrisis, ή αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Ε1, για καθέναν/-μια σύζυγο ή στην περίπτωση φοιτητών/-τριών, τόσο για τον/την ίδιο/α, που ταξιδεύει, όσο και για την οικογένεια του/της.

Για ειδικότερες περιπτώσεις, μπορείτε ν’ απευθύνεστε και στα χρήσιμα τηλέφωνα: 2282022250 (Λιμεναρχείο Άνδρου) και 2294321202 (Λιμεναρχείο Ραφήνας).

Για κάθε νεότερη πληροφορία, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!