Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Δήμος Άνδρου για διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας στη Πλούσκα: «Καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια πρωτοβουλία»

«Καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια πρωτοβουλία δεν υπάρχει από την πλευρά του Δήμου μας», απαντά η Δημοτική Αρχή στο σχετικό ερώτημα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμοί Άνδρος Νέοι Ορίζοντες κ.κ. Αντώνης Αντώνογλου και Νίκη Μαμάη, σχετικά με το αν υπάρχει πρόβλεψη για διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας προς τη Πλούσκα.

Αναλυτικότερα η απάντηση: 

Δήμος Άνδρου
Άνδρος 5/5/2020
Προς Δημοτικος Συμβούλους:
κ. Νίκη Μαμάη
κ. Αντώνη Αντώνογλου

Συνάδελφοι
Επί του ερωτήματος σας, εάν ο Δήμος προτίθεται να ανοίξει δρόμο πυροπροστασίας στην περιοχή της Πλούσκας, σας γνωρίζω τα εξής:
-Καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια πρωτοβουλία δεν υπάρχει από την πλευρά του Δήμου μας. Θα είχε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν δημοσιοποιούσατε τα έγγραφα, τις αποφάσεις ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε από το οποίο να προκύπτει η βούληση του Δήμου να προχωρήσει σε ένα τέτοιο έργο στην περιοχή της Πλούσκας και που σας έκαναν να υποβάλετε το ανωτέρω ερώτημα
-Την περασμένη μόλις εβδομάδα ο αρχηγός της Δημοτικής σας παράταξης κ. θ. Σουσούδης ψήφισε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί στην Πλούσκα έργο 11,5 εκατ ευρω που περιλαμβάνει την δημιουργία ΧΥΤΥ, την διάνοιξη τμήματος οδού κτλ κτλ. Καμία ανησυχία και καμία αντίδραση δεν είδα από εσάς. Γιατί άραγε;
-Ο κ. Θ Σουσούδης ως Δήμαρχος είναι αυτός ο οποίος χωροθέτησε τον ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Και εσείς τον στηρίξατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και ενταχθήκατε στο ψηφοδέλτιο του. Σαφώς δηλαδή εγκρίνεται την θητεία του –που μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την εν λόγω χωροθέτηση. Και σήμερα άλλωστε που το έργο προχωράει και με την δική του ψήφο ουδεμία αντίδραση……
-Υπάρχουν φορές που κάποιοι υπερτιμούν τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι μπορούν «πατώντας σε 2 βάρκες» να κοροϊδέψουν τους Ανδριώτες. Κάποιοι απευθυνόμενοι στην περιοχή της Υδρούσας να αντιδρούν για τα απορρίμματα και κάποιοι άλλοι –μέσα στην ίδια παράταξη- που απευθύνονται κυρίως στο υπόλοιπο νησί να χωροθετουν και να ψηφίζουν υπέρ των σκουπιδιών στην Πλούσκα.
-Μην επιτρέπετε σε κανέναν να χρησιμοποιεί «την φωνή σας» για μικροπολιτικούς και απλά αντιπολιτευτικούς λόγους. Οφείλετε πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσετε μέσα στην δική σας παράταξη ποιος είναι, με ποια άποψη.
Ποιος στηρίζει τι.
Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι με απόλυτη διαφάνεια και με το βλέμμα στις επόμενες γενιές-μέσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή που ήδη βιώνουμε-χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος θα προχωρήσουμε επιλύοντας με βιώσιμο τρόπο τα χρονίζοντα προβλήματα του Νησιού.
Σ αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας.

Το ερώτημα των δύο Δημοτικών Συμβούλων

Διάνοιξη δρόμου για λόγους πυρασφάλειας προς την Πλούσκα;

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!