Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Δήμος Μυκόνου: Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Ioseb Nanobashvilli

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Ioseb Nanobashvilli  , τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Ζουγανέλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Ρουσουνέλο.

Μετά τη θερμή υποδοχή του κ. Ioseb Nanobashvilli, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση αναφορικά με τον τουρισμό και τους επισκέπτες που υποδέχεται η Μύκονος ετησίως.

Ειδικότερα, ο κ. Πρέσβης παρουσίασε την εξέλιξη των σχέσεων ανάμεσα στο Ελληνικό κράτος και το κράτος της Γεωργίας και το ενδιαφέρον των κατοίκων της Γεωργίας να επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο ως τουριστικό προορισμό, καθώς αυτό ήταν αδύνατο λόγω των διακρατικών σχέσεων του παρελθόντος. Προς αυτή την κατεύθυνση, συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν να αναπτυχθούν οι τουριστικές σχέσεις μέσα από τη συνεργασία και την προβολή της Μυκόνου στο κοινό της Γεωργίας.

Επιπρόσθετα, έγινε αναφορά και στους ανθρώπους που εργάζονται στο νησί μας οι οποίοι κατάγονται από τη Γεωργία και έρχονται είτε για την τουριστική περίοδο είτε ζουν όλο το χρόνο.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής πριν το τέλος της συνάντησης, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Πρέσβη για τη εποικοδομητική συζήτηση, τόνισαν πως η Μύκονος είναι ένας ανοιχτός παγκόσμιος τουριστικός προορισμός όπου οι νέοι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ παράλληλα ο Δήμος Μυκόνου είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο νησί.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!