Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήμος Νάξου: Παραχώρηση οχήματος από την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα ένα όχημα, το οποίο τίθεται στη διάθεση του προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης. Η δωρεάν παραχώρηση του οχήματος αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της TΟΥΟΤΑ Ελλάς, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους εξαιτίας της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα παρέχοντας 150 οχήματα σε δήμους της χώρας μας, για την κάλυψη απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ευχαριστούμε θερμά την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για την παραχώρηση του οχήματος στον Δήμο μας. Πράξεις όπως αυτή αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 

Δημήτρης Λιανός

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!