Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Δήμος Σύρου: Συνάντηση γνωριμίας με εθελοντικούς συλλόγους και φορείς

unnamed

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού και εκπροσώπων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, των Δρομέων Σύρου και της Ομάδας Περιπατητών Σύρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του κ. Μαραγκού προκειμένου η δημοτική αρχή αφενός να ενημερωθεί για το σύνολο των δραστηριοτήτων των αναφερόμενων συλλόγων και αφετέρου να ζητήσει την συνδρομή τους στην ανάδειξη του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και στην προσπάθεια προβολής καλών πρακτικών προς τους δημότες της Σύρου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, η πολυσχιδής εθελοντική δράση των εν λόγω συλλόγων συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη καλών προτύπων για την νεολαία, στην προαγωγή του πολιτισμού και στην καλλιέργεια σωστής νοοτροπίας. Τα στοιχεία αυτά είναι αναγκαία για την πρόοδο και την βελτίωση της καθημερινότητας μας, σε συνδυασμό με την βελτίωση της εξωστρέφειας και την προβολή εμπειριών που αναμφίβολα μπορούν να συμβάλλουν στην διαφήμιση της Σύρου.

unnamed (1)

Οι συμμετέχοντες, διατύπωσαν την βούληση τους να συνδράμουν στην ανάδειξη του εθελοντισμού και στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σε μια σειρά από ζητήματα, συνεπικουρώντας τον Δήμο. Συμφωνήθηκε τέλος, η συγκρότηση Ομάδας Εργασίας, με την συμμετοχή εκπροσώπων από τους προαναφερόμενους συλλόγους και τον Δήμο, η οποία θα έχει συμβουλευτικό, εισηγητικό και γνωμοδοτικό χαρακτήρα για την υλοποίηση δράσεων εθελοντικού χαρακτήρα.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!