Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Δημοσιογραφικό ταξίδι για την ανάδειξη της ποδηλασίας και της πεζοπορίας στην Άνδρο

Το εύρος επιλογών σε ειδικές μορφές τουρισμού, βιώνουν στην Άνδρο από τις 2 Ιουνίου οι εξειδικευμένοι Γερμανοί δημοσιογράφοι Sascha Rettig και Aliki Nassoufis που βρίσκονται στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά από πρόκληση του Δήμου Άνδρου. Οι εν λόγω έμπειροι δημοσιογράφοι έχουν κατά καιρούς συνεργασίες με καθιερωμένα ΜΜΕ της Γερμανίας.

Ως αποτέλεσμα του ταξιδιού αναμένεται να προκύψει δημοσιότητα σε έγκριτα εξειδικευμένα Μέσα με την προοπτική ενός άρθρου σε Γερμανικό μέσο για τον περιπατητικό τουρισμό και ενός άρθρου σε μέσο που ειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό. Με τον τρόπο αυτό, η δράση θα συμβάλλει στην προσέγγιση χιλιάδων ταξιδιωτών από Γερμανία που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό υπόβαθρο και ειδικά ενδιαφέροντα. Τον περιπατητικό «πλούτο» του προορισμού ανέλαβε να δείξει στους δημοσιογράφους η ομάδα του Andros Routes μέσα από εκτενείς επικοινωνίες και ξεναγήσεις.

Το ποδηλατικό σκέλος του προγράμματος έχει αναλάβει το δίκτυο τουριστικό επιχειρήσεων CTN Andros, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την καθοδήγηση για ποδηλασία στο νησί. Επιπλέον, μέλη τουριστικές επιχειρήσεις του CTN Andros προσφέρουν τη διαμονή και τα γεύματα στους δημοσιογράφους.

Ο Δήμος Άνδρου και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες και τους προαναφερθέντες τοπικούς φορείς για την καταλυτική συμβολή τους στην άριστη διοργάνωση της δημοσιογραφικής επίσκεψης, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros που στέκεται πάντα αρωγός στις πρωτοβουλίες του Δήμου.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

dansmusicclass.com