Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Diploma in Tourism – εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

e954947c43aa3c60148967e41fc35fa5_XL

Στις 18 Απριλίου 2016 ξεκινάει ο νέος κύκλος σπουδών του Diploma in Tourism, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης στον Τουρισμό, εισάγοντας ένα ελληνικό, πιστοποιημένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα με διεθνείς προδιαγραφές και αναγνώριση που οδηγεί στην απόκτηση ενός πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης.

Το Πρόγραμμα προσφέρει για πρώτη φορά, μέσω του Certificate in Tourism Business Operations, πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων και μονάδων εστίασης. Τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και εξειδικευμένα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο.

Μετά από 2 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, το Πρόγραμμα έχει εφοδιάσει με σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες, συμβάλλοντας στην επαγγελματική τους ανέλιξη, περισσότερους από 300 σπουδαστές και στελέχη του τουρισμού.

Το Diploma in Tourism που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προσφέρει τα εξής πιστοποιητικά (certificates):

Η έναρξη του νέου κύκλου έχει προγραμματισθεί για την 18η Απριλίου 2016, ενώκαταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 13η Απριλίου 2016.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος, ενώ μπορείτε να επικοινωνήστε στη διεύθυνση ems@unipi.gr.

Πηγή: Επιχειρώ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!