Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Δυσαρέσκεια του δημάρχου Μυκόνου για την κατανομή θέσεων μονίμου προσωπικού σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

No 707174

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι στη Μύκονο προβλέπεται η πρόσληψη δύο μόνο ατόμων σε θέσεις μονίμου προσωπικού σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, εξέφρασε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκάς, στις 20 Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε άρθρο σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ, σχετικά με 200 νέες προσλήψεις μόνιμων σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , τις οποίες πρόκειται να πραγματοποιήσει το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Ωστόσο, προς έκπληξη του δημάρχου, σύμφωνα με το άρθρο η κατανομή προβλέπει δύο άτομα στη Μύκονο, ενώ στη συζήτηση που είχε πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Μυκόνου ένα μήνα πριν (23 Σεπτεμβρίου), είχε συμφωνηθεί μεταξύ του κ. Κουκά και του κ. Παπαγιαννίδη η πρόσληψη τεσσάρων ατόμων. Κι αυτό, λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης του νησιού και της πληθώρας των ιατρικών περιστατικών.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου και να ζητήσω, εάν είναι δυνατόν, τη διαφοροποίηση της κατανομής» καταλήγει ο δήμαρχος Μυκόνου.

Σημειώνεται ότι η επιστολή του κ. Κουκά κοινοποιήθηκε στον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, καθώς και στους τρεις βουλευτές του νομού κ.κ. Βρούτση, Ρήγα και Συρμαλένιο.

Πηγή: http://www.naxosnow.gr/

 

*Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά για τον υπουργό Υγείας το έγγραφο της 29.10.2014 με αρ. πρωτ.9944 του Δήμου Μυκόνου σχετικά με τις προσλήψεις μόνιμων στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στη Μύκονο.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!