Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Dislike: Κινήσεις εντυπωσιασμού και προεκλογικές… ταραχές στην Άνδρο

brand_dislike_1024x1024

Ανοίγοντας το facebook το πρωί, έπεσε το μάτι μου σε μία επιστολή υποψηφίου, δημοσιευμένη σε site έγκριτου δημοσιογράφου, όπως θέλει να πλασάρεται. Αναρωτιέμαι αν…από  την προεκλογική ταραχή που επικρατεί ξέχασε και να διαβάζει;;; Όχι βέβαια…. Με έναν παραπλανητικό τίτλο περί πρότασης για μεταφορά των ετεροδημοτών δωρεάν,  φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθεί να «τσιμπήσει» αναγνώστες (έβαλε δόλωμα στον τίτλο) και να αβαντάρει τον εκλεκτό του. Ενώ ουσιαστικά ο υποψήφιος προτείνει στις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Άνδρο να χορηγήσουν εκπτώσεις στα εισιτήρια των ετεροδημοτών και στην περίπτωση που είναι δικαιούχοι του μεταφορικού ισοδύναμου να μπορέσουν να μετακινηθούν δωρεάν. 

Αυτό βέβαια που έχει ξεφύγει στον δημοσιογράφο,  είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι ετεροδημότες δεν διαθέτουν κάρτα μεταφορικού ισοδύναμου. Συνήθως οι φορολογικές υποχρεώσεις τους εξυπηρετούνται από άλλες ΔΟΥ και όχι της Παλλήνης. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι αν κάποιος ψηφίζει στην Άνδρο δεν συνεπάγεται ότι είναι δικαιούχος του μεταφορικού ισοδύναμου.  Άρα τα περί προτάσεως για μηδενικό κόστος στη μεταφορά των ετεροδημοτών απλά δεν υφίστανται…

Κινήσεις εντυπωσιασμού λοιπόν…. Αναρωτιέμαι πραγματικά στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει απομείνει μέχρι τις κάλπες τι άλλο θα δούμε… Και πραγματικά λυπάμαι που έχει χαθεί ο πολιτικός πολιτισμός. 

Επίσης για την ιστορία ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι έλαβε την συγκεκριμένη  επιστολή από το Επαρχείο. Στο Andros Portal εννοείται πως δεν κοινοποιήθηκε ποτέ η επιστολή όπως άλλωστε δεν έχει λάβει στο παρελθόν πολλές άλλες ανακοινώσεις. Ότι στέλνετε από το Επαρχείο στο Portal γίνεται επιλεκτικά και με χρονική διαφορά. Αμφιβάλλω επίσης αν στάλθηκε και στις άλλες ιστοσελίδες και αναφέρομαι στον Περίγυρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου του κ. Λουκίσα και το site της μοναδικής εφημερίδας του νησιού «Ανδριακή» της κα Φωτοπούλου.  

Τα συμπεράσματα για μια ακόμη φορά δικά σας.

Αντριάνα Μπόθου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!