Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό 12ήμερο Γαστρονομίας στην Άνδρο

Το ΚΕΚ Γεννηματάς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων

διοργανώνουν δωρεάν εκπαιδευτικό 12ήμερο Γαστρονομίας

Το ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα,  τα παραδοσιακά μας προϊόντα και τη γαστρονομία, μας ανοίγει την όρεξη και γιορτάζει την άνοιξη  με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Δωδεκαήμερο Γαστρονομίας

Η ανοιξιάτικη γαστρονομική μας περιπλάνηση στις υπέροχες  Κυκλάδες και τα πανέμορφα Δωδεκάνησα περιλαμβάνει την παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών με τοπικά πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα των νησιών μας.

Το διαδικτυακό γαστρονομικό μας ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από

τις 16 εως 28 Απριλίου σε: Ρόδο–Σύμη,  Σύρο,  Ανδρο, Νάξο,  Πάρο–Σαντορίνη,  Μύκονο–Τήνο,  Κω, Κάλυμνο, Λέρο,  Αστυπάλαια, και Κάσο.

Οδηγοί μας σε αυτό το γαστρονομικό σεργιάνι, με τις τεχνικές, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, θα είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, καταξιωμένοι εκπαιδευτές στο χώρο της εστίασης και εκλεκτοί προσκεκλημένοι οι οποίοι θα παρουσιάσουν συνταγές που χαρακτηρίζουν το κάθε νησί μας και αναδεικνύουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα δωρεάν σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.(Εστιάτορες, Μάγειρες)  με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους.

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid 19, οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς.

http://www.katartisi-pnai.gr/


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!