Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Δωρεάν παρακολούθηση άπορης εγκύου από τη Σύρο «Πρόγραμμα ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ»

a11984d21db195ecfaf55c99b5cce3ce_L

Δωρεάν παρακολούθηση εγκυμοσύνης και κάλυψη όλων των εξόδων τοκετού περιλαμβάνει το ετήσιο πρόγραμμα μητρότητας «ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ» που δημιουργήθηκε από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Στέφανο Χανδακά, Μαιευτήρα – Ενδοσκοπικό Χειρουργό-Γυναικολόγο, τ. Επιμελητή Μαιευτικής Γυναικολογίας, Princess Royal University Hospital, London και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στη μνήμη του πατέρα του κ. Χανδακά, διακεκριμένου Συριανού επιστήμονα και γιατρού, Νάσου Χανδακά και αφορά σε άπορες γυναίκες που έχουν γεννηθεί και κατοικούν στη Σύρο. Η αξιολόγηση των γυναικών γίνεται βάσει της φορολογικής τους δήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 11/12/2015 προς: Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως Τ.Θ. 42 84100 ΣΥΡΟΣ. Τα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν: πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το τελευταίο Αντίγραφο Ε9, φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο κ. Στέφανος Χανδακάς δήλωσε «Στα πλαίσια του 2016 και στην προσπάθεια για επέκταση του προγράμματος, στόχος είναι η αφύπνιση της Συριανής κοινωνίας και η δημιουργία κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί τη βάση για το ξεκίνημα ενός πρωτοποριακού προγράμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό δωρεάν τοκετών σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και την τοπική κοινωνία της Σύρου».

Πηγή: http://www.onmed.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!