Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Δράσεις καθαρισμού και εκπαίδευσης εντός του λιμένα Κάστρου Χώρας

Στο πλαίσιο πρόληψης της Υπηρεσίας μας σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν υπό τον συντονισμό της Υπηρεσίας μας οι κάτωθι δράσεις:
– Την Κυριακή 11-10-2020 και περί ώρα 11:00 στον θαλάσσιο χώρο εντός του λιμένα Κάστρου Χώρας Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός βυθού. Ο εν λόγω καθαρισμός βυθού θα λάβει χώρα με τη συμμετοχή εθελοντών δυτών. Οι φορείς που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση είναι ο Δήμος Άνδρου, το Επαρχείο Άνδρου, η Λέσχη Ανδρίων και ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας.
– Την Κυριακή 11-10-2020 και περί ώρα 13:00 στον θαλάσσιο χώρο εντός του λιμένα Κάστρου Χώρας Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί από την εγκατάσταση «Α.Σ.Π. Δ.Ε.Η. ΑΝΔΡΟΥ», θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση για την καταπολέμηση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης. Στην ως άνω δράση θα λάβουν μέρος μέλη της Ομάδας Καταπολέμησης Ρύπανσης Άνδρου, καθώς και εθελοντές του Τοπικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης (L.C.P.) και του Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης της εν θέματι εγκατάστασης (P.C.P.).

Ο Λιμενάρχης
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!