Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Δυναμικά ο Δήμος Άνδρου στην κορυφαία έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στην τετραήμερη Virtual TTR Expo 2021, την κορυφαία έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας που φέτος έλαβε χώρα μόνο ψηφιακά, λόγω των ειδικών συνθηκών. 

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου αντιλήφθηκε από νωρίς τη δυνατότητα που παρείχε ο ΕΟΤ για συμμετοχή άνευ κόστους στο εικονικό περίπτερο του σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και διασφάλισε μια από τις θέσεις μαζί με πολύ λίγους προορισμούς των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του διοργανωτή, το Κυκλαδίτικο ψηφιακό stand είχε υψηλή επισκεψιμότητα από πολλούς ενδιαφερόμενους, κυρίως ταξιδιώτες. «Αναδείξαμε τις παραλίες, την ποιότητα και ασφάλεια του προορισμού, τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και τις διεθνείς μας διακρίσεις.

Η παρουσία της Άνδρου στην έκθεση αναδείχθηκε και από τον ΕΟΤ σε πρόσφατη ενημέρωση του Οργανισμού όπωςhttps://www.naftemporiki.gr/finance/story/1696301/epituximeni-i-summetoxi-tou-eot-sti-diethni-ekthesi-tourismou-ttr-i-2021-tis-roumanias, γεγονός που καταδεικνύει και τον βαθμό δραστηριότητας της Επιτροπής Τουρισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κ. Νίκος Μουστάκας αναφορικά με τη συμμετοχή σε μία ακόμη ψηφιακή καθιερωμένη δράση που αφορούσε μία αγορά που τα τελευταία χρόνια κερδίζει «έδαφος» στην Ελλάδα, αλλά και τις Κυκλάδες.


Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΩΩ

    και πού να δεις επιτυχία αν συμμετείχαν στην αντίστοιχη της Ουγκάντας.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!