Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

leontaritis3-11-14

Συμπατριώτισσες –  συμπατριώτες,

Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί για μας δέσμευση ευθύνης. Με τη  ψήφο σας, επιδοκιμάσατε τη δημιουργική μας προσπάθεια και το έργο μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.

Η σχέση που έχουμε αναπτύξει, συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου.

Θα συνεχίσουμε να διοικούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείξαμε τα πέντε τελευταία χρόνια. Πάντα με ειλικρινή και δυνατή σχέση μαζί σας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της και μόνο εκεί.

Η άριστη συνεργασία μας με τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης και τους φορείς του τόπου θα συνεχίσει να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της αναπτυξιακής διαδρομής που έχουμε χαράξει μαζί.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους πολίτες της Σύρου που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το Συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά.

Αισθάνομαι ειλικρινή συγκίνηση και υποχρέωση για όλους αυτούς τους ανθρώπους που για μια ακόμη φορά με στήριξαν και με περιέβαλαν με την απεριόριστη αγάπη τους.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Αυτή η μεγάλη νίκη ανήκει σε όλους μας!

Συνεχίζουμε #mprosta 

Γιώργος Λεονταρίτης

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!