Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγχείρημα μείωσης απορριμμάτων στην Άνδρο… και το όνομα αυτού «Clean Green Andros – Καθαρή Πράσινη Άνδρος»

Η διαδικασία αναζήτησης ονόματος για το εγχείρημα της μείωσης των απορριμμάτων στην Άνδρο ολοκληρώθηκε. Η τελική επιλογή πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τη δική σας ψήφο καθώς και τις ψήφους των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής του εγχειρήματος. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η ανταπόκρισή σας. Σας ευχαριστούμε, όλους εσάς που προτείνατε διαφορες ονομασίες για το εγχείρημα καθώς και όσους ψήφισαν. Είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετες ωραίες προτάσεις για ονομασία.

Και ο νικητής είναι:

Clean Green Andros
Καθαρή Πράσινη Ανδρος


Τα αποτελέσματα

Δείτε τα επιμέρους αποτελεσματα στον σύνδεσμο εδώ.


Η Συμβουλευτική επιτροπή 
Η Συμβουλευτική επιτροπή του εγχειρήματος πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στην ομάδα αυτή τη στήριξη του δήμου Άνδρου, όλων των δημοτικών παρατάξεων, των παρόχων υπηρεσιών ανακύκλωσης και κομποστοποίησης και του Cyclades Preservation Fund. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για τη βελτίωση της κατάστασης στην Άνδρο. Διαβάστε εδώ σχετικά με τη Συμβουλευτική επιτροπή www.androsresearchcenter.org/advisory-board/. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το ζωτικής σημασίας όργανο του εγχειρήματος.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους κι ας ξεκινήσουμε δυναμικά !

Ακολουθήστε μας ! 
Ο νέος μας ιστότοπος βρίσκεται υπό κατασκευή. Στο μεταξύ, δημιουργήσαμε λογαριασμούς σε Instagram και Facebook με την ονομασία @cleangreenandros
 
Ακολουθήστε μας και προσκαλέστε και τους φίλους σας, ώστε να μεταδώσουμε τα καλά νέα.

Μοιραστείτε την ιστορία σας !
Θέλουμε να σας ακούσουμε…! Μοιραστείτε μαζί μας οποιαδήποτε φωτογραφία ή μικρό video ή γράψτε μας δυο γραμμές σχετικά με τα απορρίμματα στην περιοχή σας στο instagram ή το facebook με το hashtag #cleangreenandros

Το ξέρατε;
Αν εντοπίσετε κάποιο επείγον θέμα σε κάποια θέση ανακύκλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο ανακύκλωσης και συγκεκριμένα καλέστε τον κ. Δημήτρη Πέτσα στον αριθμό 0030 6977 369902. Θα σας κατευθύνει ή/και αν χρειαστεί θα αναλάβει δράση. 

Ευχαριστούμε θερμότατα για τη συμμετοχή σας !

Η ομάδα διαχείρισης του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου 


Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!