Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή νηπίων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Πάρου

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.), κατόπιν της υπ΄ αριθμ. 70/2020 (ΑΔΑ: Ω3Β6ΟΡΔΩ-ΣΥΤ) απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανακοινώνει την κάλυψη θέσεων νηπίων στους Σταθμούς όπου θα καταβάλλεται μηνιαία οικονομική εισφορά – τροφεία (100 € ανά μήνα).

Στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτά νήπια από 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις εγγραφής και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό Αρχιλόχου «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ» (τηλ.επικ. 2284042321) και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παροικίας «ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ» (τηλ.επικ. 2284022916) από τις 29/10/2020 έως και 10/11/2020.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

(σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 4249/2017 ΦΕΚ)

1.Αίτηση.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (έκδοσης τελευταίου εξαμήνου) και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή/και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.

3.Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργαστούν εντός του μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/ του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4(ετήσιος πίνακας προσωπικού).

4. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο κάρτας ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

5. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

6. Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφα εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  1. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται.
  2. Αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι προσκομίζεται αντίγραφο διαζευκτηρίου εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δικαστική απόφαση επιμέλειας.
  3. Για παιδί ορφανό απαιτείται ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος γονέα, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης καθώς και Δικαστική απόφασης επιμέλειας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο επιμέλειας.
  4. Για την απόδειξη αναπηρίας γονέα η τέκνου προσκομίζεται αντίγραφο απόφαση υγειονομικής επιτροπής

ΕΠΙΛΟΓΗ

Η επιλογή των αιτήσεων για την εγγραφή των νηπίων θα γίνει από την επιτροπή που έχει οριστεί με την υπ΄αριθμ.59/2018 (ΑΔΑ:6Ψ1ΟΟΡΔΩ-ΒΕΔ) απόφαση Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π..

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!