Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Εγκαταστάθηκε απινιδωτής στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας και πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για τη χρήση του

apinidwtis2

Παρουσίαση για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Το εκτενές σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή έγινε από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κ.κ. Κωνσταντίνο Αυγέρη και Αντώνη Περτέση στα παιδιά της Ακαδημίας του Ανδριακού Ο.Φ. και στους παριστάμενους προπονητές του συλλόγου.

apinidwtis3

Για τη σημαντική αυτή δράση,  που υλοποιήθηκε με τη μέριμνα της προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου κας. Αθηνάς Τσατσομοίρου, συνεργάστηκαν ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Άνδρου κ. Κωνσταντίνος Αυγέρης, ο αντιπρόεδρος του Ανδριακού Ο.Φ. και Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας του συλλόγου κ. Ιωάννης Μήλας και ο προπονητής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ανδριακού Ο.Φ. κ. Δημοσθένης Μαγουλάς.

apinidwtis4

Κατόπιν πρωτοβουλίας-εισήγησης του προπονητή κ. Μαγουλά σε ιδιώτη χορηγό, ο τελευταίος ανταποκρίθηκε άμεσα και δώρισε την ιατρική συσκευή. Επιθυμία του ήταν να τηρηθεί η ανωνυμία του, γεγονός απόλυτα σεβαστό. Με την αποδοχή της δωρεάς από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Άνδρου, ο φορητός απινιδωτής θα εγκατασταθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας για την ασφάλεια όλων των αθλητών του Ανδριακού Ο.Φ., αλλά και οποιουδήποτε χρειαστεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου, και πρωτίστως, τον ιδιώτη χορηγό για την ευγενική και άμεση ανταπόκρισή του.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!