Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και τα προσέφεραν οι Υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Νοτίου Αιγαίου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και τα προσέφεραν οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη τοπικών κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου επετεύχθη αξιόλογη συγκέντρωση ειδών (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα :

Την 28.12.2020, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης Αστυνόμος Β’ ΣΤΑΜΙΡΗΣ Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κυκλάδων μαζί με αστυνομικά στελέχη προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στη «Στέγη» ανηλίκων και εφήβων Σύρου.

Την 28.12.2020, εκπρόσωποι του Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

Την 30.12.2020, ο Διευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής ΚΑΛΗΩΡΑΚΗΣ Μιχαήλ, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στο κοινωνικό παντοπωλείο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα οποία παρελήφθησαν από την κα ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ Χαρούλα, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων – Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!