Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εκκωφαντική σιωπή για το Χωροταξικό Άνδρου από Δήμαρχο και Έπαρχο

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2021 ζητήσαμε να παρθεί απόφαση για να γίνει το συντομότερο δυνατό ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα του νησιού μας.

Την «Αξιολόγηση Αναθεώρηση & Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» που αφορά στο Χωροταξικό και της Άνδρου.

Ενώ υπάρχει από τις 11 Ιανουαρίου σε διαβούλευση, το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Έπαρχο Άνδρου καθώς και τη Δημοτική Αρχή. Σε άλλα νησιά των Κυκλάδων υπάρχουν εδώ και μήνες σχετικές ζυμώσεις. Χαρακτηριστική η αποστροφή του Προέδρου του Δ.Σ. ότι ούτε ο ίδιος το έχει διαβάσει.

Χαρακτηριστική και η αφωνία του Δημάρχου (και πρώην Έπαρχου) για το θέμα. Ποια η άποψη της Δημοτικής Αρχής επί του προτεινόμενου σχεδίου για την Άνδρο; 

Ποια η άποψη των Υπηρεσιών; Γιατί έχουν χαθεί 40 ημέρες χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, ενώ η διαβούλευση λήγει στις 10 Μαρτίου; 

Γιατί η Διοίκηση αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα έως τώρα; Να θυμίσουμε ότι έγινε ευρέως γνωστή η διαβούλευση από δημοσίευση του Περίγυρου Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου στις 9 Φεβρουαρίου. 

Επισυνάπτουμε και τον σχετικό σύνδεσμο στους συμπολίτες μας και αναμένουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο και τον Δήμαρχο να μας πουν κάτι.

https://ypen.gov.gr/egkrisis-v1-stadiou-tis-meletis-axiologisi-anatheorisi-exeidikefsi-perifereiakou-plaisiou-chorotaxikou-schediasmou-aeiforou-anaptyxis-perifereias-n-aigaiou/?fbclid=IwAR28gvxP7H8ctmd0hJ97ekWdNOqpzdu3p1B3uDL0zQpLmqWL31mwTXlSWZo

 

«Άνδρος της Ζωής μας»


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!