Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκπτωτη η NEΛ από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια

nel_lines_

Ανακοινώθηκε η γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η οποία αποφάσισε να κηρυχθεί έκπτωτη η NEΛ από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

ΘΕΜΑ 1
Ερώτημα κ. Αναπληρωτή ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ. προς το Σ.Α.Σ. για τη διατύπωση γνώμης σχετικά με την ενδεχόμενη κήρυξη της εταιρείας «ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.» έκπτωτης της υπ’ αριθ. 83/2009 σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών α) ΣΥΡΟΣ‐ΚΥΘΝΟΣ‐ΚΕΑ‐ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή, β) ΣΥΡΟΣ‐ΠΑΡΟΣ‐ΝΑΞΟΣ‐ΙΟΣ‐ΣΙΚΙΝΟΣ‐ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ‐ΚΙΜΩΛΟΣ‐ΜΗΛΟΣ και επιστροφή, γ) ΣΥΡΟΣ‐ΠΑΡΟΣ‐ΣΕΡΙΦΟΣ‐ΣΙΦΝΟΣ‐ΚΙΜΩΛΟΣ‐ΜΗΛΟΣ και επιστροφή, δ) ΣΥΡΟΣ‐ΤΗΝΟΣ‐ΑΝΔΡΟΣ και επιστροφή, κατάπτωση εγγυητικής επιστολής και επιβολή κυρώσεων.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
Κατά πλειοψηφία θετικά ως προς την κήρυξη της εταιρείας έκπτωτης, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής και την επιβολή κυρώσεων.

ΘΕΜΑ 2
Ερώτημα κ. Αναπληρωτή ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ. προς το Σ.Α.Σ. για τη διατύπωση γνώμης σχετικά με την ενδεχόμενη κήρυξη της εταιρείας «ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.» έκπτωτης της υπ’ αριθ. 84/2009 σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών α) ΣΥΡΟΣ‐ΤΗΝΟΣ‐ΑΝΔΡΟΣ και επιστροφή, β) ΣΥΡΟΣ‐ΚΥΘΝΟΣ‐ΚΕΑ‐ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή, γ) ΣΥΡΟΣ‐ΠΑΡΟΣ‐ΝΑΞΟΣ‐ΔΟΝΟΥΣΑ‐ΑΙΓΙΑΛΗ‐ΚΑΤΑΠΟΛΑ‐ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ‐ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ‐ΗΡΑΚΛΕΙΑ‐ΝΑΞΟΣ‐ΠΑΡΟΣ‐ΣΥΡΟΣ, δ)ΣΥΡΟΣ‐ΠΑΡΟΣ‐ΝΑΞΟΣ‐ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ‐ΣΙΚΙΝΟΣ‐ΙΟΣ‐ΘΗΡΑΣΙΑ‐ΘΗΡΑ‐ΑΝΑΦΗ και επιστροφή, κατάπτωση εγγυητικής επιστολής και επιβολή κυρώσεων.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
Κατά πλειοψηφία θετικά ως προς την κήρυξη της εταιρείας έκπτωτης, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής και την επιβολή κυρώσεων.

Πηγή: http://www.e-nautilia.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!