Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια… η συνήθεια που γίνεται λατρεία στην Άνδρο!

1.1.aporia

Από ότι φαίνεται τα έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια στο Δήμο Άνδρου τείνουν να μετατραπούν σε συνήθεια που γίνεται… λατρεία!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Άνδρος της Ζωής μας» κ. Βασίλης Αδάμης, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκε για μία ακόμα φορά σε έκτακτη  συνεδρίαση  το μεσημέρι για την πραγματοποίησή της στις 18:30 το απόγευμα!!! Δεν θα σχολιάσω την απουσία εισηγήσεων (έχουμε συνηθίσει πια), ούτε στο γεγονός ότι η πρόσκληση αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του Δήμου (και αυτό το έχουμε συνηθίσει, ετεροχρονισμένες αναρτήσεις συνεχώς). Θα σταθώ μονάχα στο ότι οι έκτακτες συνεδριάσεις τείνουν να γίνουν πια συνήθεια που μετατρέπεται σιγά σιγά σε λατρεία.  Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως βλέπει τελικά η Δημοτική Αρχή το κορυφαίο όργανο του Δήμου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Μήπως έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι ο ρόλος του είναι καθαρά διεκπεραιωτικός; Κατανοώ ότι ο Νόμος δίνει το δικαίωμα να πραγματοποιούνται έκτακτες συνεδριάσεις, αλλά είναι τελικά ηθικό, τόσο απέναντι στους Δημοτικούς Συμβούλους όσο και σε εμάς τους πολίτες, να συμβαίνει επαναλαμβανόμενα…

Αυτές ήταν μερικές σκέψεις για ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας και ειδικά τη Δημοτική Αρχή η οποία με τη στάση της καθιστά τους πολίτες διακοσμητικά στοιχεία όταν θα έπρεπε να επιδιώκει ακριβώς το αντίθετο, να τους ενεργοποιεί με κάθε κίνησή της.

Με την ελπίδα για μια καλύτερη Άνδρο…

Αντριάνα Μπόθου

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Αδάμη

Δυστυχώς ο κύκλος των περίεργων έκτακτων δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Άνδρου συνεχίζεται.
Για άλλο ένα δήθεν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ΠΑΡΩΔΊΑ ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά οι δημοτικοί σύμβουλοι σήμερα 7/11/19 στις 12 το μεσημέρι για να γίνει στις 18.30, δηλαδή ούτε καν 24 ώρες πριν, χωρίς γραπτή πρόσκληση με τα δήθεν επείγοντα θέματα και φυσικά χωρίς εισηγήσεις.
Αυτό το περίεργο παιχνίδι των εξωθεσμικών συμβούλων που από ότι φαίνεται διοικούν το Δήμο, δεν θα το νομιμοποίηση με την παρουσία μου στο έκτακτο συμβούλιο ΠΑΡΩΔΊΑ.
Θα επανέλθω όμως για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το σημερινό έκτακτο συμβούλιο.

Αδαμης Βασιλης
Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΠΛΙΝΘΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΙ

    Αν δεν είναι το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο παρωδία…..είναι η τακτική ηγεσία του Δήμου!

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!