Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

perifereia_notiou_aigaiou_aftodioikisi

Έκτακτη συνεδρίαση και μάλιστα με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα το περιφερειακό συμβούλιο για να αποφασίσει τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης του σώματος που αναβλήθηκε λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 του μήνα στις 11 το πρωί, και το θέμα που θα συζητηθεί έχει ως εξής: «λήψη απόφασης για αλλαγή του τόπου πραγματοποίησης της αναβληθείσας συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου και της συνεδρίασης του μηνός Αυγούστου».

Υπενθυμίζεται ότι η αναβληθείσα συνεδρίαση είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί στην Αμοργό στις 5 Ιουλίου όμως αναβλήθηκε καθώς την ίδια μέρα είχε διεξαχθεί το δημοψήφισμα. Πάντως δεν αποκλείεται η επόμενη τακτική συνεδρίαση του σώματος να γίνει και πάλι με τηλεδιάσκεψη σε Ρόδο και Σύρο (και μάλιστα με λιγότερα θέματα από ότι συνήθως) καθώς οι περιφερειακοί σύμβουλοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε οποιαδήποτε μετακίνηση.

Για να παραβρεθούν στη συνεδρίαση θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής τους μέχρι να τα εισπράξουν όταν εγκριθούν οι δαπάνες, κάτι που αδυνατούν να κάνουν λόγω των καταστάσεων.   

Πηγή :http://www.rodiaki.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!