Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»: 15-18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

elliniko trapezi (1)

Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα!

Με τα τρία βασικά μας συστατικά που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, θα ετοιμάσουμε για εσάς το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσατε τον τελευταίο καιρό!  Εσείς απλά επισκεφθείτε το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στηνΑθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου και η «Ελλάδος Γεύση» σας υποσχόμαστε ότι θα είναι για εσάς εμπειρία!

Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας σας περιμένει για να γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού! Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»μας μεταφέρει στα ήθη, στα έθιμα & την επιχειρηματικότητα του χωριού μας, του νησιού μας, του τόπου των διακοπών μας, του τόπου που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.

filladioa5

Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ,επαγγελματικέςB2B συναντήσεις,Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο&Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας&προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα successstories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα& ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης«Ελλάδος Γεύση»

Αν είστε παραγωγός  και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας τότε η«Ελλάδος Γεύση» είναι η  Έκθεση για εσάς, λάβετε μέρος στην Έκθεσηπου σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, στην Έκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη.

ΓΕΝΙΚΗ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμούκαι του Δήμου Περιστερίου. Επίσης,τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού &  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού .

 

Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες, αρκεί να τις ανακαλύψουμε!

Περισσότερες πληροφορίες

www.elladosgefsi.gr  www.alfaexpo.gr

Facebook/Ελλάδος Γεύση

Ώρες Λειτουργίας

10.00-21.00

front

B2B ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να προωθήσουμε τα αγνά & ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα;

Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα των τροφίμων – ποτών & της εστίασης τότε η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι σίγουρα θετική και οι B2B συναντήσεις της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» είναι κάτι που σας αφορά!

Δηλώστε συμμετοχή και εσείς στις επαγγελματικές συναντήσεις της

 Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και γνωρίστε από κοντά επιχειρήσεις & παραγωγούς τροφίμων  & ποτών από όλη την Ελλάδα που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την αγορά & σας αφορούν.

elladosgefsibookfinalprint

Στις επαγγελματικές B2B συναντήσεις φιλοξενούνται επίσης Έλληνες Ομογενείς με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων & ποτών ανά τον κόσμο.

Επισκεφθείτε και εσείς την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και “γευτείτε” την επιχειρηματικότητα της Ελλάδας στο νοστιμότερο πιάτο.

Δηλώστε συμμετοχή την συμπληρώνοντας την επισυνημμένη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για την ώρα & τα ραντεβού σας ανάλογα με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Αποστείλετε μας τη φόρμα συμμετοχής στο info@elladosgefsi.gr ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Επισκεφθείτε το web site της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» www.elladosgefsi.gr και μάθετε τα πάντα για την Έκθεση στην οποία θα βιώσετε την Ελλάδα!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!