Το τέταρτο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήρθε στον κόσμο σήμερα (21/4) μετά το μεσημέρι και φυσικά η είδηση συζητήθηκε στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.
«Να τους ζήσει, να είναι ευτυχισμένοι και μπράβο τους!» έστειλε τις ευχές της η παρουσιάστρια, ενώ έδωσε και όνομα στο νέο μέλος της οικογένειας. «Αχιλλέας», είπε η Ελένη με έμφαση συμπληρώνοντας τη φράση του Γκουντάρα «έχουν την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο, και τώρα ήρθε και ο …».
«Εγώ για παιδί τέτοιου ζευγαριού θα έβγαζα έναν Αχιλλέα, που το είχα κι εγώ στο μάτι αν γεννούσα άλλα αγόρια», συμπλήρωσε η Μενεγάκη.
Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει καλεσμένος του Κωστόπουλου ότι πιθανά να δώσουν στον γιο τους τα ονόματα των παππούδων τους, Νικόλας ή Κωνσταντίνος.
Πηγή: http://joytv.gr