Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Ελληνικά βιβλία τσέπης: Η must αγορά για το καλοκαίρι!

beach_reading-by_steve_bennett

Στο εξωτερικό συμβαίνει εδώ και χρόνια: Όλα σχεδόν τα ευπώλητα βιβλία, από αριστουργήματα του παρελθόντος μέχρι πρόσφατα μυθιστορήματα, κυκλοφορούν και σε pocket μέγεθος που κάνει τη μεταφορά τους πιο βολική. Στην Ελλάδα, όλες οι απόπειρες που έχουν γίνει κατά καιρούς από τους εκδοτικούς για βιβλία τσέπης, έχουν σκοντάψει στις προκαταλήψεις του αναγνωστικού κοινού, που θεωρεί ότι ένα μικρού μεγέθους φτηνό βιβλίο δεν αξίζει να αγοραστεί.

Αυτή την «παρεξήγηση¨ήρθαν να σπάσουν φέτος το καλοκαίρι οι εκδόσεις Μεταίχμιο. 10 δημοφιλή βιβλία του γνωστού εκδοτικού οίκου που γνώρισαν επιτυχία τα τελευταία χρόνια, επανακυκλοφόρησαν σε pocket μέγεθος – και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή: Aπό 5,50 έως 6,65 ευρώ! Η προσπάθειά μας να χωρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στη βαλίτσα του ταξιδιού γίνεται ευκολότερη και βέβαια τα βιβλία είναι ό,τι πρέπει και για την παραλία, αφού χωρούν ακόμα και μέσα στο μαγιό μας (που λέει ο λόγος…).

Το φθινόπωρο που μας έρχεται, οι εκδόσεις Μεταίχμιο σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά κι άλλες pocket εκδόσεις. Προς το παρόν, μπορούμε να διαλέξουμε μέσα από 10 τίτλους. Toυς βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία:

metaixmio

Πηγή: http://joytv.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!