Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Έμπρακτη αλληλεγγύη από τους Ανδριώτες εθελοντές αιμοδότες

Τράπεζα Αίματος Άνδρου

Στις 29, 30 & 31 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοτική εκστρατεία του 2021. Παρά τις δύσκολες συνθήκες της καραντίνας αλλά και της γενικότερης ανησυχίας με τα πρόσφατα κρούσματα στο νησί, οι αιμοδότες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Συνολικά  συλλέχθηκαν 166 μονάδες αίματος, (82 στη Χώρα, 43 στο Κόρθι, και 41 στο Γαύριο), με μικρή αρνητική απόκλιση από άλλες αιμοδοσίες.

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Άνδρου και το Κέντρο Υγείας για την παραχώρηση των χώρων και την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Επίσης τους: κ. Γιάννη Τηνιακό για την δωρεά σε αφίσες, τα μέσα επικοινωνίας (ΑndriakiPress, Andros Portal, Androsfilm, AsterasWebRadio) και τα social media για την ενημέρωση του κοινού, τους Τέλη Αστρά, Μαρία Βενετίκη, Γιώργο Μαγγανιώτη,  αλλά και  ανώνυμους, για τα κεράσματα.

Η συμβολή των επαγγελματιών αλλά και των απλών ανθρώπων που προσφέρουν κεράσματα και φαγητό στην ομάδα αιμοδοσίας που μας επισκέπτεται,  είναι σημαντική για την γένεση επιπλέον κινήτρου και αποτελεί ένδειξη φιλοξενίας. Με χαρά υποδεχόμαστε ανάλογες προσφορές ώστε να διαμοιράζεται η επιβάρυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, μαία ΚΥ (2282360000).

Προσβλέπουμε σε μια ευχάριστη και ασφαλή άνοιξη για το νησί μας και τους ανθρώπους του, ώστε να υποδεχτούμε ένα πιο ανάλαφρο καλοκαίρι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!