Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Εν αναμονή του 21ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Cyclades Regatta 2015»

59012
Ο 21ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας “CYCLADES REGATTA 2015” του ΝΟΤΚ καινοτομεί φέτος! Εκκινεί από την Τζιά και τερματίζει στη Σίφνο, αυξάνοντας τα νησιά-σταθμούς που παραδοσιακά επισκέπτεται το Cyclades Regatta από 3 σε 5: Κέα, Πάρο, Αμοργό, Κουφονήσι και Σίφνο.
Τα ελληνικά σκάφη και αλλοδαπά σκάφη με τα πληρώματά τους των κατηγοριών (ORCi, ORC Club, ORC Club NonSpinnaker και IRC), θα εκκινήσουν από την Τζιά, θα πλεύσουν προς Πάρο, Αμοργό, Κουφονήσι και θα τερματίσουν στην Σίφνο.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας υλοποιεί για 21η χρονιά, από 27 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, ένα διεθνή ναυταθλητικό αγώνα ο οποίος συνδυάζει τον αθλητισμό με πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων στο μέσον του Αιγαίου, φέρνοντας κοντά τους ναυταθλητές με την νησιώτικη πραγματικότητα, παράδοση και ζωή. 
Στα νησιά σταθμούς φέτος, Κέα, Πάρο, Αμοργό, Κουφονήσι και Σίφνο, οι τοπικές αρχές, οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι, παραδοσιακά φιλοξενούν και αγκαλιάζουν ζεστά τον αγώνα, δεξιώνονται και γνωρίζουν στους ναυταθλητές τις παραδόσεις, τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους. 
Την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή των Κυκλάδων, συνήθως επικρατούν ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. 
Οι Κυκλάδες αποτελούν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς ιστιοπλοϊκών σκαφών και συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πατροπαράδοτη φιλοξενία, την κατάλληλη υποδομή για σκάφη αναψυχής αλλά και την χαρακτηριστική ναυτική παράδοση, δηλαδή όλα αυτά που γοητεύουν Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες.

Ο αγώνας φέτος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η συμμετοχή προβλέπεται να είναι μεγάλη και οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο υπέροχο γαλάζιο των κυκλαδίτικων νερών, ενώ παράλληλα οι εκδηλώσεις και τα happening που προγραμματίζονται για τα νησιά-σταθμούς θα είναι μοναδικές.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!