Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Ένα ακόμη βραβείο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για το περίπτερό της στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ρωσίας “MITT 2017”

PNAI MITT 1

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να συλλέγει βραβεία και διακρίσεις, στις μεγάλες, διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει, αποδεικνύοντας ότι τα νησιά μας κυριαρχούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, αναπτύσσοντας συνεχώς τη δυναμική τους.

PNAI MITT2

Αυτή τη φορά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέσπασε το   Βραβείο «Best Presentation of a Region»,  για το περίπτερό της στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας “ΜΙΤΤ 2017” . Με την πρωτότυπη, ανανεωμένη και  στοχευμένη παρουσία του, με ένα περίπτερο που αντιπροσωπεύει τα τυπικά γνωρίσματα των νησιών,  το Νότιο Αιγαίο κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και κατάφερε να ξεχωρίσει στον διεθνή ανταγωνισμό, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.  

PNAI MITT3

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εναρμονιζόμενη με τις πλέον σύγχρονες τάσεις προβολής, παρουσιάζει μία πρωτότυπη και αναβαθμισμένη αισθητικά εικόνα στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, η οποία  απηχεί ουσιαστικά την αλλαγή φιλοσοφίας όσον αφορά την συνολική εμφάνιση του Νοτίου Αιγαίου, ως τουριστικού προορισμού. Κύριο μέλημα της Περιφέρειας αποτελεί η προβολή των νησιών, με τρόπο που θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη και συνάμα μοναδική τουριστική ταυτότητα, καθενός ξεχωριστά.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM) (Νοέμβριος 2016), όπως και στην ΙΤΒ του Βερολίνου πρόσφατα αλλά και στην ΜΙΤΤ στη Μόσχα εσχάτως, η παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με τη χρήση των νέων μέσων της τεχνολογίας σε χώρους όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η πέτρα, το ξύλο, τα χρώματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, έδωσε μία μεγάλη ώθηση στο Νότιο Αιγαίο. Σημειώνεται ότι το περίπτερο της ΠΝΑΙ στην WTM συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα της έκθεσης!

AWARD ΠΝΑΙ MITT

Για την κατάκτηση του βραβείου στην ΜΙΤΤ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Και στην τουριστική έκθεση “MITT 2017” στην Μόσχα, η παρουσία της Περιφέρειας μας είναι αυτή που αρμόζει στην τουριστική αξία και δυναμική των νησιών μας.

Αμέσως μετά το Βερολίνο, στην Μόσχα, με μια ακόμα βράβευση από τους διοργανωτές για το περίπτερό μας που φιλοξένησε όλα τα νησιά μας και θετικά μηνύματα για την σαιζόν του 2017.

Την ίδια ώρα, η Περιφέρειά μας έχει παρουσία στο Παρίσι, στην έκθεση Salon Mondial du Τourisme, στο Mαϊάμι για την κρουαζιέρα και στη Νέα Υόρκη για την Γαστρονομία.
Εξωστρέφεια, στην πράξη και με σχέδιο είναι η πολιτική μας και αυτή υπηρετούμε με συνέχεια και συνέπεια».

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει: «Το τουριστικό μεγαλείο του Νοτίου Αιγαίου είναι πραγματικά αδιαμφισβήτητο. Αυτή τη μεγάλη δυναμική που κρύβουν προορισμοί της Περιφέρειάς μας, θελήσαμε να αποτυπώσουμε σε χώρους οι οποίοι θα δίνουν αυτό το μοναδικό νησιωτικό στίγμα στις μεγάλες τουλάχιστον τουριστικές εκθέσεις. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα και την επιβράβευση της προσπάθειάς μας». 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!