Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους «Ιθαγενείς της Άνδρου»

Ποτέ μα ποτέ δεν μας εκπλήσσει η σημερινή δημοτική Αρχή. Θαυμάστε ύφος και ήθος στο τελευταίο δελτίο της. Αυτός και αν είναι πολιτικός πολιτισμός….

Σε απάντηση αυτής της λεπτομερούς ενημέρωσης για τη χορηγία του πολιτιστικού κέντρου θεωρήσαμε σωστό να απευθύνουμε μια ευχαριστήρια επιστολή στο ΔΗΜΑΡΧΟ μας να τον ευχαριστήσουμε για αυτή την εξαιρετική επιτυχία:

«Αγαπητέ ΔΗΜΑΡΧΕ,

Σε συγχαίρουμε που μετά τη χορηγία με μπαμπακόπιτα στη βόρεια Άνδρο καταφέρατε να εξασφαλίσετε επιπλέον, αυτό το τεράστιο ποσό προκειμένου να εκπονηθεί ένα μέρος της μελέτης στο παλιό δημοτικό σχολείο Γαυρίου.

Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Μπορεί να μη προλάβατε να καταδώσετε όλους όσους από τους συνδημότες σας διαμαρτυρήθηκαν εναντίον των ανεμογεννητριών, ωστόσο,  υπάρχει άπλετος χρόνος για μια επόμενη φορά. Οι ίδιοι το γνωρίζουν και μπορούν να περιμένουν…

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης σου υποσχόμαστε εμείς οι ιθαγενείς, ουδέποτε ξανά θα υψώσουμε τα στήθη μας για να αντιδράσουμε στην εγκατάσταση των άλλων αιολικών πάρκων που σχεδιάζονται να εγκατασταθούν στην Άνδρο.

Καλώς να έρθουν!!! Αφού είναι και με τις δικές σας ευλογίες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

 Αυτό που θα κάνουμε στο εξής στις «χειμωνιάτικες βεγγέρες», που από ότι φαίνεται δε τις γνωρίζετε αφού δεν έχετε ζήσει στην ΆΝΔΡΟ χειμώνα γι’ αυτό και τις χλευάζετε, είναι να πίνουμε και ένα ποτήρι στην ΥΓΕΙΑ των επενδυτών μας για να μας δίδουν και άλλες χορηγίες, και εμείς σε αντάλλαγμα θα δώσουμε ΓΗ και ΥΔΩΡ.

Τέλος, να σε συγχαρούμε για την επιλογή να συμμετάσχετε στο δίκτυο μαζί με τους άλλους 27 δημάρχους. Είμαστε βέβαιοι, ότι η παρουσία σας στη σύνταξη ενός νέου χωροταξικού σχεδίου  θα συμβάλλει καταλυτικά τόσο στη διατήρηση του τοπίου, όσο και στην αποτροπή της καταστροφής των ελληνικών βουνών μας!!! Και αν δε το καταφέρετε να τους πείσετε γιατί μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι σαν και εμάς, μπορείτε να τους απολύσετε, να τους διαγράψετε, να τους διαλύσετε και να αποχωρήσετε. 

Και αυτή μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ σαν τις άλλες είναι.

 

Με εκτίμηση

«Οι ιθαγενείς της Άνδρου»


Για να θυμηθούμε… το Δελτίο Τύπου για την τηλεδιάσκεψη με τους δημάρχους για το θέμα των ανεμογεννητριών

Τηλεδιάσκεψη με δημάρχους από όλη την Ελλάδα για το θέμα των ανεμογεννητριών

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!