Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα έργου προστέθηκε στο στόλο του Δήμου Άνδρου

Εντάχθηκε η χρηματοδότηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία από τη νέα, το αποτέλεσμα καλό αφού στο στόλο του Δήμου Άνδρου προστέθηκε ακόμη ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα έργου.

Σε σχετική ανάρτησή σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, ανακοίνωσετην παραλαβή του μηχανήματος, εστιάζοντας στην επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειας για την αναβάθμιση του δημοτικού στόλου:

«Παραλάβαμε σήμερα το ολοκαίνουργιο μηχάνημα έργου . Η ένταξη της χρηματοδότησης έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή . Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου τον τελευταίο χρόνο . Συνεχίζεται η προσπάθεια για ενεργοποίηση και αναβάθμισης του δημοτικού στόλου . Το συγκεκριμένο μηχάνημα κατασκευάστηκε τον Αύγουστο του 2020. Καλορίζικο !!!

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ – ΦΟΡΤΩΤΗΣ

Φορέας χρηματοδότησης είναι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020»

103.788,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)»


Ο πρώην Δήμαρχος Άνδρου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Θεοδόσης Σουσούδης ευχήθηκε με τη σειρά του τα «καλορίζικα» σε σχετικό post σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Πραγματοποιώντας μία μικρή αναδρομή για το πως κατάφερε ο Δήμος να προμηθευτεί τρία συνολικά μηχανήματα, επεσήμανε πως οι ενέργειες των προηγούμενων ετών απέδωσαν εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα μεγάλης εξοικονόμησης χρημάτων:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΡΓΟΥ

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ

Ήρθε και το τρίτο μηχάνημα έργου-εκσκαφέας για το δήμο μας, ύστερα από τον προγραμματισμό, την εξασφάλιση χρηματοδότησης και τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η δημοτική μας αρχή 2014-2019. Απομένει ένα ακόμα μηχάνημα που είχαμε προγραμματίσει και είχαμε εξασφαλισει χρηματοδότηση μέσω περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προμήθεια του, ένα bobcut (μικρός φορτωτής).

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος προμηθεύεται 4 νέα μηχανήματα έργου, κάτι που το είχαμε προγραμματίσει λόγω των αυξημένων αναγκών του μεγάλου οδικού δικτύου της Άνδρου, αλλά και λόγω της έλλειψης εξοπλισμού του Δήμου. (Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Άνδρου ποτέ δεν είχε στο υπαλληλικό του προσωπικό, βάσει πρόσληψης, οδηγό χειριστή μηχανήματος).

Τα παραπάνω ενισχύονται σαν αποτέλεσμα με την μετάταξη που πραγματοποιήσαμε δύο χειριστών οδηγών μηχανημάτων έργου, από την υπερχρεοκοπημένη αναπτυξιακή που παραλάβαμε, αλλά πήραμε την απόφαση ανεξαρτήτου πολιτικού κόστους και την κλείσαμε, προκειμένου να εξυγιανθεί ο Δήμος μας.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κάποιος, ότι ο δήμος εξοπλίστηκε και εκσυγχρονίστηκε αποκτώντας ένα στόλο από μηχανήματα και χειριστές, όπου δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ στο παρελθόν στην κατοχή του δήμου.

Δίνεται έτσι η δυνατότητα μεγάλης εξοικονόμησης χρημάτων, αφού ο Δήμος θα μπορεί να πραγματοποιεί καθαρισμούς χαντακιών, διανοίξεις και συντηρήσεις δρόμων. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα παραγωγής έργου με ίδια μηχανήματα και προσωπικό, χωρίς κόστος.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!