Μία ολόκληρη χωματερή είχε σχηματιστεί πίσω από το φροντιστήριο αγγλικών Μπεγκλέρη πού έκλεινε και αυτό το μονοπάτι προς την Αγία Άννα. Ο κεντρικός δρόμο προς το καθαριστήριο είχε πλημμυρίσει και τα όμβρια νερά δεν είχαν διέξοδο. Διπλά ακριβώς τα χαλάσματα έχουν γίνει κ αυτά ένας τεράστιος σκουπιδότοπος. Ευτυχώς μας ειδοποίησε ο Θοδωρής Κατεβάτης για τον πλυμμηρισμένο δρόμο και σήμερα το πρωί ανακαλύψαμε ένα ολόκληρο σκουπιδότοπο.
Περίεργη αντίληψη για την καθαριότητα έχουν όσοι μένουν κοντά στην χωματερή-σκουπιδότοπο. Ο κάδος που υπήρχε 50 μέτρα πιο πέρα και απομακρυνθηκε,γιατί ήταν εστία μόλυνσης και ενοχλούσε, αλλά ολόκληρο βουνό σκουπιδιων, στην πόρτα δεν τους απασχολούσε.
Η παρέμβαση από την κοινότητα με τα κορίτσια της καθαριότητας του Δήμου Ζοργιανού Γιάννα και Στρατή Φροσω και Σαράτσογλου Σταματία, διόρθωσε την κατάσταση αλλά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών είναι μεγάλο.
Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να καθαρίσουμε καλύτερα τον χώρο, για να αποκαταστησουμε την εικόνα της γειτονιάς και να επαναφέρουμε την ομαλότητα στην κυκλοφορία των πεζών.
Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση με το θέμα των σκουπιδιών στην συγκεκριμένη περιοχή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να επαναφέρουμε τον κάδο στο σημείο που βρισκόταν και πριν την απομάκρυνση του.