Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων για τα διπλώματα μοτοποδηλάτων

diploma_b2
Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, ενημερώνει εκ νέου τους Κυκλαδίτες πολίτες, ότι στις 18 Ιανουαρίου 2015 λήγει η ισχύς των εντύπων αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στην Διεύθυνση Μεταφορών ή στα Τμήματα Μεταφορών των νησιών της Περιφέρειάς μας, προκειμένου να αντικαταστήσουν την παλιά άδεια.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, όσοι οδηγούν με έντυπο άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο.

Η αντικατάσταση του εντύπου της άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου μπορεί να γίνει και μετά τις 18.1.2015 χωρίς ο κάτοχος να χάσει το κεκτημένο του δικαίωμα.

Οι κάτοχοι άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου (ΑΜ – της τροχαίας) δεν υποχρεούνται να προβούν στην παραπάνω αντικατάσταση, εφόσον κατέχουν άδεια οδήγησης των κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α.

Επίσης όλα τα διπλώματα αδειών οδήγησης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Μεταφορών, παλαιότερων τύπων, είναι σε ισχύ και δεν χρειάζονται άμεσα αλλαγή.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!