Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ενημέρωση από την Ένωση Ανδρίων

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ανδρίων αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με την παρούσα επιστολή, καθ’όσον,  λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού COVID-19, του γενικού lock-down που επακολούθησε και της δέουσας τήρησης των μέτρων ασφαλείας της υγείας, που ήδη επιβάλλονται προς όλους, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις για την σύσφιγξη των σχέσεων των μελών της Ενώσεώς μας. Σήμερα, με το δεύτερο lock-down, και μέχρι την λήξη των υγειονομικών μέτρων, η διά ζώσης επικοινωνία καθίσταται πλέον αδύνατος. 

Ως αποτέλεσμα αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης, δεν μας είναι δυνατόν να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν αφ΄ενός τα μέλη μας και αφ΄ετέρου όλους τους Ανδριώτες.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, πρωταρχικός σκοπός της Ένωσης Ανδρίων είναι  τόσον η ανάπτυξη στενών πνευματικών δεσμών και κοινωνικών-φιλικών σχέσεων μεταξύ των μελών αυτής, όσον και η άσκηση διαρκούς μέριμνας προς ενίσχυση κοινωφελών σκοπών και ικανοποίηση γενικότερων ζητημάτων, που αφορούν τους Ανδριώτες και την αγαπημένη μας Άνδρο.

Βασικοί πόροι της Ενώσεώς μας για την πραγματοποίηση των σκοπών αυτής είναι οι εγγραφές και οι συνδρομές των μελών μας, καθώς και οι έκτακτες εισφορές και δωρεές προς την Ένωση.

Θα θέλαμε την συνδρομή σας τόσον ως προς την κατάδειξη αναγκών που χρήζουν επέμβασης είτε δημόσιας είτε ιδιωτικής, όσον και προς την ανεύρεση λύσεων και πόρων προς ικανοποίηση αυτών.

Οι προτάσεις σας είναι απολύτως ευπρόσδεκτες  και η αρωγή σας πολύτιμη, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο, που η Ένωση Ανδρίων επιτελεί από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Μπορείτε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ένωσης:  enosisandrion@gmail.com και την πολύτιμη αρωγή σας στον  λογαριασμό που διατηρεί η  Ένωση Ανδρίων στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με αριθμό λογαριασμού ΙΒΑΝ GR 24 01 10 04 00 0000 04 02 96 02 143, δηλώνοντας επίσης, το  ονοματεπώνυμό σας στην  κατάθεσή σας.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι στα άμεσα σχέδια μας είναι να εγκαινιάσουμε έναν νέο τρόπο, ηλεκτρονικής πλέον, επικοινωνίας, δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών, ο οποίος συνάδει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευχόμενοι πρώτα απ’ όλα υγεία σε σας και την οικογένειά σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε  πληροφορία ή διευκρίνιση.

 Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο  

           Ο Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

     Μιχαήλ Καψαμπέλης                                Όλγα-Ειρήνη Παπαευαγγέλου


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!