Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ενημέρωση από το Ασφαλιστικό Γραφείο Άνδρου «Βικτωράτου»: Ασφαλίζονται τα ανασφάλιστα χωρίς προκαταβολή προστίμου

  IMG_1483

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Άνδρου «Βικτωράτου» σας ενημερώνει πως ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών δίνεται πλέον η δυνατότητα ασφάλισης των ανασφάλιστων οχημάτων χωρίς προκαταβολή προστίμου.

Συγκεκριμένα, ασφαλίζονται κανονικά τα οχήματα χωρίς να απαιτείται διασταύρωση των στοιχείων με τα αρχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που είχε δημιουργήσει την περασμένη εβδομάδα μεγάλη σύγχυση στους ανασφάλιστους.

Λόγω των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων (όπως λάθη στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, οχήματα θανόντων, κλεμμένα κ.λπ.) αποφασίστηκε το «πάγωμα» των παραβόλων μέχρι τις 14/7/2017.  Στο διάστημα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες να διορθώσουν τα λάθη ή να ασφαλίσουν τα οχήματά τους χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 250 ευρώ.

Σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί άμεσα ενώ  το παράβολο θα επιστραφεί σε όσους το έχουν ήδη καταβάλει τις προηγούμενες ημέρες.

Επισημαίνουμε πως όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα και δεν διορθώσουν τα λάθη ή δεν ασφαλίσουν το όχημά τους ως τις 14 Ιουλίου θα εντοπιστούν με νέα διασταύρωση που θα διενεργηθεί. Επιπλέον με βάση τη νομοθεσία οι πολίτες οφείλουν να ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων τους πριν από την ημέρα λήξης τους και οφείλουν να τα έχουν ασφαλισμένα, εφόσον δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, ασχέτως εάν τα κινούν ή όχι.

logo 1

Εάν είσαι ανασφάλιστος, μη χάνεις χρόνο!

Ασφαλίσου τώρα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και γλίτωσε το πρόστιμο των 250€!!!

Με επαγγελματισμό, αντικειμενικότητα, συνέπεια, ευελιξία διαθέτουμε τις συμφερότερες προτάσεις για την ασφάλιση του οχήματός σου!

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Γραφείο Άνδρου – 2282071211

Γραφείο Αθήνας – 2106462213

logo 2

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!