Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Ενημέρωση Δήμου Άνδρου για την προβληματική λήψη τηλεοπτικού σήματος

Ύστερα από συνεχείς επιστολές του Δήμου Άνδρου προς την Digea για επίμονη και προβληματική λήψη τηλεοπτικού σήματος στο νησί, γεγονός που παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό και δεν υφίστατο στο παρελθόν, τεχνικό κλιμάκιο της Digea αφίχθη στην Άνδρο την Τετάρτη, 19 Μαΐου και έκανε μετρήσεις σε κεντρικά σημεία εκπομπής σήματος.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμος δια του Αντιδημάρχου Άνδρου, Δ. Γιαννίση, ζήτησε από τους τεχνικούς να επισκεφθούν σημεία στην παλιά Πόλη της Χώρας, καθώς είναι μια μεταξύ πολλών περιοχών στο νησί, η οποία απέκτησε προβλήματα στη λήψη σήματος. Ταυτόχρονα, το κλιμάκιο άκουσε δια ζώσης από κατοίκους το ζήτημα, για το οποίο έχουν επανειλημμένα προηγηθεί έγγραφες ενημερώσεις του Δήμου προς τα κεντρικά της εταιρείας.

Μετά την επιστροφή του Κλιμακίου, ο Δήμος Άνδρου ζήτησε εγγράφως (Παρασκευή, 21 Μαΐου) από την Digea αφενός τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αφετέρου την επίλυση του προβλήματος, δεδομένου ότι η εταιρεία είναι αποκλειστικώς αρμόδια για το θέμα. 

Επειδή παραμένει προβληματική η λήψη τηλεοπτικού σήματος παρακαλούνται  οι δημότες, κάτοικοι και επισκέπτες της Άνδρου ν’ απευθύνονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση τους στην Digea μέσω τηλεφώνου (2177770100, Δε-Πα: 10πμ-8μμ και Σάββατο: 10πμ- 8μμ, αστική χρέωση) ή μέσω έτοιμης, διαδικτυακής φόρμας στο https://www.digea.gr/contact/el ή μέσω mail στο info@digea.gr ή μέσω Fb. Περισσότερες πληροφορίες για τρόπους επικοινωνίας θα βρείτε στο site www.digea.gr. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 #menoumeasfaleis#


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!