Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Ενημέρωση – Προσφορά από το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Αδαμαντία Βασιλοπούλου»

1614081_679170905472570_947348528_o

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Βασιλοπούλου Αδαμαντία ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 και μετρά ως τώρα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

Τα μαθήματα γίνονται σε ένα χώρο φιλικό και απόλυτα κατάλληλο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις επιταγές του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (πυροσβεστήρες, έξοδος κινδύνου, φυσικός φωτισμός, εξαερισμός κ.τ.λ).

Η διδασκαλία βασίζεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η χρήση οπτικοακουστικών υλικών επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά καθώς αποκτούν πολλαπλά ερεθίσματα. Η εμπειρία που αποκομίζουν τα παιδιά στο Φροντιστήριό μας είναι μοναδική!

Τα πτυχία στα οποία εξεταζόμαστε είναι αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π και ανταγωνιστικά στην αγορά εργασίας.

Η υπεύθυνη διδασκαλίας, κα. Αδαμαντία Βασιλοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του διπλώματος Proficiency δύο φορέων (Cambridge και Michigan) και έχει πλούσιο βιογραφικό με εξειδικευμένες γνώσεις που συνεχώς εξελίσσει:

1. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον τομέα «Εκπαιδευτική Ψυχολογία» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

2. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον τομέα «Μαθησιακές ∆υσκολίες – ∆υσλεξία» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

3. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον τομέα «Εκπαίδευση στη Μετάφραση» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

4. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στον τομέα «∆ιδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εν εξελίξει)

Οι γνώσεις του Πανεπιστημίου, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα (από το 2006) στο χώρο της διδασκαλίας (ιδιαίτερα μαθήματα στην Άνδρο αλλά και στην Αθήνα και εργασία σε Φροντιστήριο Axon στην Αθήνα) και τη συνεχιζόμενη κατάρτιση πάνω σε θέματα διδασκαλίας, κάνουν το Φροντιστήριό μας ασυναγώνιστο (όπως ασυναγώνιστες είναι και οι τιμές μας!).

Εγγραφείτε στα καλοκαιρινά τμήματα που ξεκινούν στις 20 Ιουνίου ή στα χειμερινά τμήματα που ξεκινούν το Σεπτέμβρη και επωφεληθείτε δίδακτρα χαμηλού κόστους (early entry) για όλη τη χρονιά.

Τρόποι επικοινωνίας: Τηλ. 6971604000 (ώρες επικοινωνίας 10.00-13.00 ∆ευτέρα-Παρασκευή) Email: adavslpl@hotmail.com

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!