Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Φυτώριου Ν. Αιγαίου Α.Ε

unnamed

Ανακοινώθηκε από το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου Α.Ε. το νέο  εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας το οποίο απαρτίζεται από τους:

Μπαριανάκης  Μιχαήλ      Πρόεδρος

Νικολής  Νικόλαος           Αντιπρόεδρος

Κακλιός  Ιωάννης              Μέλος

Ευστρατίου  Χρήστος        Μέλος

Κανδίνος  Ιωάννης             Μέλος

Μηνάς  Ιωάννης                 Μέλος

Ερωτόκριτος  Μιχαήλ        Μέλος

Μπούκης  Μιχαήλ              Μέλος

Φρούντζας  Σταύρος          Μέλος

unnamed (1)

Στο  πρώτο συμβούλιο της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε με την νέα του σύνθεση  πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, για την απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία των σφαγείων που έχει να κάνει με την Δημόσια υγεία, αλλά και με περιβαλλοντικά θέματα .

  • Αναλυτικότερα , αποφασίστηκε  να  παραταθεί για ένα ακόμη χρόνο η Προγραμματική σύμβαση που έχει συνάψει η εταιρεία  με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την ΠΕΔΝΑ  για να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την παραγωγή 250.000 μελισσοκομικών και κτηνοτροφικών φυτών για την στήριξη της Μελισσοκομίας και της κτηνοτροφίας στο νησί της Ρόδου.
  • Επίσης πάρθηκε απόφαση να πραγματοποιηθούν εργασίες  επισκευών  στην  σφαγειοτεχνική  εγκατάσταση  της Ρόδου  σε συνεργασία με την Δ/νση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Οι προτάσεις της εταιρείας βρίσκονται στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για τις απαραίτητες μελέτες.
  • Στα θέματα Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  ενημερώθηκε  η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Δωδεκανήσου ότι το Περιφερειακό φυτώριο Ν. Αιγαίου μπορεί να δεχτεί  επισκέψεις από Δημοτικά σχολεία του νησιού με σκοπό την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις  του και στο θερμοκήπιο ,την περιβαλλοντική εκπαίδευση  και ενημέρωση για τις δράσεις του φυτωρίου . Επίσης αποφασίστηκε  και η πραγματοποίηση της ετήσιας δενδροφύτευσης  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου. Η τοποθεσία και ο χρόνος της θα καθοριστούν σε συνάντηση με την Δασική Υπηρεσία.

 

 

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Pingback: daddy kev

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!